Volonteri u Savamali i Makišu napunili džakove za odbranu od poplava

Izvor: Blic, 18.Maj.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volonteri u Savamali i Makišu napunili džakove za odbranu od poplava

Volonteri pakuju i postavljaju džakove sa peskom u delu između Brankovog i Tramvajskog mosta, a na Makišu su se punili džakovi za pomoć Ostružnici, javljaju reporteri "Blica".

Brojni volonteri okupili su se već rano jutros kod mostova na Savi, gde je već postavljen veliki broj džakova namenjenih odbrani grada od poplava.

Delu od Brankovog mosta do kule Nebojša i SC "25. maja" za sada ne preti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poplava, a šetališta su puna prolaznika i biciklista.

Vlasnici splavova kod Makiša do njih prilaze čamcima jer je nivo vode iznad uobičajenog.

Splavovi nisu oštećeni, a njihovi vlasnici kažu da, kad se smiri problem sa povećanim vodostajem, očekuju akciju čišćenja đubreta i granja oko svojih plovila.

I na ovoj lokaciji su volonteri punili džakove namenjene odbrani

Ostružnice.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Volonteri u Savamali i Makišu pune džakove za odbranu od poplava

Izvor: Blic, 18.Maj.2014

Volonteri pakuju i postavljaju džakove sa peskom u delu između Brankovog i Tramvajskog mosta, a na Makišu su se punili džakovi za pomoć Ostružnici, javljaju reporteri "Blica"...Brojni volonteri okupili su se već rano jutros kod mostova na Savi, gde je već postavljen veliki broj džakova namenjenih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.