Vanredno stanje zbog poplava u 11 opština

Izvor: Beta, 20.Apr.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno stanje zbog poplava u 11 opština

BEOGRAD, 20. aprila 2014. (Beta) - Vanredno stanje zbog poplava proglašeno je u nedelju u Žitoradji, i sada je na snazi u ukupno 11 opština u Srbiji, rečeno je na sednici Republičkog štaba za vanredne situacije.

Materijalna šteta od poplava još nije poznata, a za sada nema ljudskih žrtava, kazali su učesnici sednice u Vladi Srbije kojom je predsedavao premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je da se zbog poplava bez struje nalazi oko 400 domaćinstava. Saobraćaj je prekinut na sedam putnih pravaca, a alternativni pravci pronadjeni su za sve osim dva puta.

Direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Vladan Kocić upozorio je da se u naredna tri dana očekuje topljenje snežnog pokrivača na Kopaoniku, koji je visine oko 40 centimetara, a od srede i četvrtka dodatne padavine.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredno stanje u 11 opština, evakuisano 440 ljudi

Izvor: Mondo, 20.Apr.2014

Vanredno stanje zbog poplava proglašeno je danas u Žitorađi, i sada je na snazi u ukupno 11 opština u Srbiji. Broj..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.