Izvor: Blic, 06.Sep.2023, 12:13

VODENA APOKALIPSA NA BALKANU Talasi od dva metra, poplavljeni hoteli, među žrtvama i turisti: Raste broj mrtvih u Grčkoj, Turskoj i Bugarskoj (FOTO, VIDEO)

Grčku, Tursku i Bugarsku pogodile su jake oluje i poplave u kojima je poginulo najmanje sedmoro ljudi, uključujući dvoje turista u kampu na severozapadu Turske.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OMEGA BLOK SEČE EVROPU, Vreme poludelo - u Grčkoj i Turskoj apokaliptične poplave, u Britaniji toplotni talas: Kada se ovaj fenomen poslednji put desilo, poginulo je više stotina ljudi (FOTO)

Izvor: Blic, 06.Sep.2023

Septembarski toplotni talas zahvatio je severozapadnu Evropu, dok oluje i poplave pogađaju Mediteran, gde se i dalje nalazi veliki broj turista.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.