Utopio se muškarac kod Đakovice

Izvor: Studio B, 07.Mar.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se muškarac kod Đakovice

Prva žrtva poplava koje su danas pogodile više kosovskih opština je Jak Tahiri (76) iz sela Dol u opštini Djakovica, potvrdio je portparol te opštine Alji Tafaršiku.

Prema njegovim rečima, Tahiri se utopio oko 13 časova u djakovičkom selu Kušavec nakon što je prilikom pokušaja prelaska nabujalog potoka, pao sa mosta.

Poplave su pogodile i druge gradove na Kosovu pa tako škole u Peći danas nisu radile zbog visokog vodostaja reka i plavljenja gradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ulica.

Opštinsko rukovodstvo Prištine upozorilo je gradjane da se ne kreću bez potrebe ulicama grada jer se očekuju obilne kiše koje mogu izazvati poplave i otežati kretanje.

U stanje pripravnosti su stavljeni i pripadnici Bezbednosnih snaga Kosova kako bi se u slučaju potrebe angažovali.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA ŽRTVA POPLAVE Utopio se muškarac kod Đakovice

Izvor: Blic, 07.Mar.2016

Prva žrtva poplava koje su danas pogodile više kosovskih opština je Jak Tahiri (76) iz sela Dol u opštini Đakovica, potvrdio je portparol te opštine Alji Tafaršiku...Prema njegovim rečima, Tahiri se utopio oko 13 časova u djakovičkom selu Kušavec nakon što je prilikom pokušaja prelaska nabujalog...

Nastavak na Blic...

Prva žrtva poplava na Kosovu: Utopio se muškarac kod Đakovice

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2016

Jah tahiri (76) iz sela Dol u opštini Đakovica prva je žrtva poplava koje su pogodile Srbiju. Ovu informaciju potvrdio je portparol te opštine Alji Tafaršiku...Kako prenose mediji, Tahiri se utopio oko 13 časova u đakovičkom selu Kušavec nakon što je prilikom pokušaja prelaska nabujalog potoka,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.