UŽAS NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Pokušala da izbegne baru, UDARILA JE STRUJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 08:06

UŽAS NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Pokušala da izbegne baru, UDARILA JE STRUJA

Jedna žena je umrla na železničkoj stanici u Nju Delhiju nakon što ju je udarila struja usred poplave nastale zbog neprestanih kiša u glavnom gradu zemlje.

Sakši Ahuja, stanovnica Prit Vihara u istočnom Delhiju, stigla je do železničke stanice oko 5:30 ujutro zajedno sa dve žene i troje dece. Držala se za električni stub da bi izbegla lokve vode, kada je pretrpela veliki udar struje, što je izazvalo njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrt.

Svedoci su je hitno prevezli u bolnicu u pokušaju da joj spasu život, ali je umrla tokom lečenja, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila u blizini izlaza broj jedan na železničkoj stanici u Nju Delhiju, saopštila je policija i dodala da su ženu pronašli u nesvesti kada je stigla na lice mesta.

"Odmah su je, zajedno sa povređenom sestrom , odvezli u bolnicu gde je lekar proglasio smrt", saopštila je policija.

Sestra žrtve, Madhvi Čopra, uložila je tužbu, navodeći nemar nadležnih organa, na osnovu čega je pokrenut slučaj, dodaju oni.

Sakši Ahujin otac Lokeš Kumar Čopra takođe je okrivio nadležne organe za nemar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.