Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Okt.2012, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sloveniji sneg i poplave

Noćas je obilna kiša u Sloveniji prešla u sneg, koji se nakupio i na putevima što sprečava normalan saobraćaj. Kao posledica obilne kiše juče i noćas su brojne reke izazvale poplave sa kojima se uz pomoć vatrogasaca bori lokalno stanovništvo oko Save, Krke, Soče i drugih reka. Agencija za okolinu posebno upozorava na poplave koje je izazvala reka Vipava, kao i na mogućnost snežnih lavina u višim predelima.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Sloveniji i Hrvatskoj sneg i poplave

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2012

U noći između subote i nedelje je obilna kiša u Sloveniji prešla u sneg, koji se nakupio i na putevima što sprečava normalan saobraćaj. U Hrvatskoj sneg i do 12 cm... Kao posledica obilne kiše u sobotu i tokom noći su brojne reke izazvale poplave sa kojima se uz pomoć vatrogasaca bori lokalno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.