Troje poginulih u nevremenu u SAD

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulih u nevremenu u SAD

Najmanje tri osobe izgubile su život u poplavama i nevremenu, nastalom usled ledene kiše koja zasipa centralni deo SAD.

Vatrogasci u mestu Garland u državi Teksas pronašli su telo 29-godišnjeg muškarca u potopljenom automobilu. Druga žrtva je 33-godišnja žena Sandra DŽouns, koja je pronađena rano jutros u reci zapadno od mesta Fort Vort.

Ova žena je izgubila život kada je voda povukla njen automobil u reku.

Telo treće žrtve pronađeno je u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mensfilda, 20 kilometara jugoistočno od Fort Vorta, ali nisu poznati detalji.

Upozorenje na ledenu oluju izdato je za zapadni dio države Oklahoma do sutra poslepodne, dok su upozorenja za poplave i zimske vremenske uslove na snazi za delove centralne Oklahome. I tokom noći i vikenda u severnoj i zapadnoj Oklahomi očekuju se ledena kiša i poledica.

Poplave se ovog vikenda očekuju i u državi Arkanzas.

Meterolozi najavljuju ledeno vreme i tokom vikenda.

Niska temperatura i snažni vetrovi "krivci" su i za dve teške saobraćajne nesreće u Kanzasu koje su se dogodile juče.

Upozorenja zbog poplava izdata su od Severnog Teksasa do Sent Luisa, dok je u nekim oblastima palo 10 centimetara kiše.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAD: Najmanje tri osobe izgubile život u poplavama

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2015, 00:07

OKLAHOMA- Najmanje tri osobe izgubile su život u poplavama i nevremenu, nastalom usljed ledene kiše koja zasipa centralni dio SAD...Vatrogasci u mjestu Garland u državi Teksas pronašli su tijelo 29-godišnjeg muškarca u potopljenom automobilu. Druga žrtva je 33-godišnja žena Sandra DŽouns, koja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.