Izvor: Blic, 04.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje mrtvih u nevremenu u Španiji, poplave u Portugalu

Tri osobe su izgubile život u olujnom nevremenu u protekla dva dana u Španiji, dok su jake kiše izazvale poplave u mnogim delovima Portugala.

Tela dvojice ribara izbačena su na obalu pošto su visoki talasi prevrnuli njihov čamac u blizini Pontevedre na severu Španije. Jedna žena je preminula u bolnici u Madridu, pošto je na nju pao kameni deo krova sa jedne zgrade, odlomljen usled snažnog naleta vetra. Usled >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nevremena došlo je do prekida u trajektnim linijama sa Marokom, navela je DPA.

Olujni vetar čupao je drveće iz korena u Portugalu, a podrumi mnogih kuća su poplavljeni. Nevreme je prouzrokovalo blokadu puteva, posebno u centralnim delovima zemlje, kao i kašnjenje vozova ka Portu, navela je nemačka novinska agencija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.