Stefanović: Vučić nije sprečio štete od poplava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vučić nije sprečio štete od poplava

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović oštro je kritikovao Vladu Srbije zbog šteta koje su nedavno izazvale poplave u Srbiji i upitao gde su nestali novci koji su prikupljeni nakon poplava u maju 2014. godine.

"Mi pitamo Vučića, poplave su već drugu godinu, gde su po nekoliko desetina miliona evra? Gde su stručnjaci koji su trebali da spreče da građani žive u čamcima?", rekao je Stefanović sinoć na tribini Levice Srbije u Novom Sadu.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ocenio da Aleksandar Vučić "gde god je krenuo, ništa nije uradio", već sa sobom vodi kamere kako bi "snimio poljane".

"Zaposlio je više od 50.000 naprednjaka u javnom sektoru. Platio je to 800 miliona evra", kazao je Stefanović.

On je ocenio da će se "zagrcnuti" oni koji misle da će Levica Srbije proći loše na izborima i dodao da je njegova stranka jedina politička grupacija čiji će predstavnici, koji budu deo izvršne vlasti, sopstvenom imovinom garantovati za pet ključnih obećanja koje budu dali građanima.

Predsednik Inicijativnog odbora Levice Srbije za Vojvodinu Stanko Bosnić rekao je da su sve u Srbiji izgradili levičari.

"Sve u ovoj zemlji izgradili su levičari, a sada hoće da nam kažu da levičari ne valjaju. Tek će da se boje Levice Srbije. Skinućemo sat sa ruke i ljigavi osmeh sa lica onima koji misle da je život običnog čoveka završen", poručio je Bosnić.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.