Stanovnicima opštine Babušnica voda Rosa kao prva pomoć

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jan.2021, 14:55

Stanovnicima opštine Babušnica voda "Rosa" kao prva pomoć

Danas su dostavljena dva šlepera flaširane „Rosa“ vode opštini Babušnica. "Ministar u Vladi Republike Srbije, Novica Tončev, i predstavnici Kabineta za razvoj nedovoljno razvijenih opština nastavili su sa pružanjem neophodne pomoći opštinama koje su u velikom problemu zbog poplava", kažu u ministarstvu.

„Katastrofa koja se dogodila na jugu Srbije zahteva brze reakcije i timski rad. Nastavljamo sa pružanjem pomoći nedovoljno razvijenim opštinama kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << bi se situacija što pre stabilizovala. Moj tim i ja smo u svakodnevnom kontaktu sa pogođenim lokalnim samoupravama  i pratimo situaciju. Iskreno se nadam da će se sve vrlo brzo vratiti u normalu i da će građani moći da nastave život neometano.“, izjavio je Tončev.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

POMOĆ BABUŠNICI: Dostavljena dva šlepera flaširane vode

Izvor: Kurir, 22.Jan.2021

Ministar bez portfelja u Vladi Novica Tončev i Kabinet za razvoj nedovoljno razvijenih opština dostavili su danas Babušnici flaširanu vodu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.