Situacija sa strujom u Medveđi bolja, ali se još ne zna kada će sva sela dobiti struju

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2021, 14:34

Situacija sa strujom u Medveđi bolja, ali se još ne zna kada će sva sela dobiti struju

Opština Medveđa proteklih nedelja imala je ogromne probleme sa strujom usled poplava i ledene kiše, a da je danas situacija znatno bolja za Južne vesti potvrđuje predsednik Opštine Nebojša Arsić koji očekuje da uskoro i preostalih stotinak domaćinstava u brdskim selima dobije struju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vanredna situacija u Svrljigu i dalje na snazi, bez struje četiri domaćinstva

Izvor: Beta, 26.Jan.2021, 11:49

Nov sneg nije doneo nove poteškoće u snabdevanju strujom stanovnika opštine Svrljig i trenutno su bez električne energije samo četiri domaćinstva, izjavio je za agenciju Beta predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.On je podsetio da je pre petnaestak dana zbog snega i leda probleme sa snabdevanjem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.