SRBIJA SE BRANI OD POPLAVA: Vojska Srbije, uvek uz svoj narod, spremna da pomogne u odbrani

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA SE BRANI OD POPLAVA: Vojska Srbije, uvek uz svoj narod, spremna da pomogne u odbrani

Vojska pruža svu neophodnu pomoć

S obzirom na to da je u nekoliko opština u Srbiji na snazi vanredna situacija, Sektor za vanredne situacije MUP prati razvoj situacije, a Vojska Srbije spremna je da na njihov poziv odmah reaguje, saopštilo je večeras Ministarstvo odbrane.

Pored toga, Vojska Srbije je spremna i da na poziv kriznih štabova angažuje svu raspoloživu mehanizaciju i ljudstvo za pomoć u odbrani od poplava i sanaciju poplavljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << područja.

Kao i mnogo puta do sada, pripadnici Vojske Srbije među prvima su se odazvali na poziv za pomoć u područjima pogođenim obilnim padavinama.

Pripadnici Vojske Srbije uvek su uz svoj narod i spremni su da pruže svu neophodnu pomoć stanovništvu, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.