Pronađeno 10 beživotnih tela rudara,potraga nastavljena

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno 10 beživotnih tela rudara,potraga nastavljena

Turski spasioci pronašli su 10 beživotnih tela rudara koji su ostali zarobljeni u rudniku posle poplave koja se dogodila krajem oktobra, a potraga se nastavlja za još osmoricom rudara.
Ukupno 18 rudara bilo je zarobljeno kada se dogodila poplava u rudniku uglja Ermenek, u južnom turskom regionu Karaman, prenela je agencija AFP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Turska policija uhapsila je osmoro ljudi koji se sumnjiče za povezanost sa nesrećom, za koju se veruje da se dogodila zbog nakupljene vode u susednom napuštenom rudniku.

U maju je u Turskoj, u do sada najvećoj nesreći u rudniku, poginuo 301 rudar.



 

Turska vlada naišla je tada na oštre kritike javnosti da nije preduzele adekvatne akcije prilikom reagovanja na tu nesreću.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena tijela 10 rudara

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2014

ANKARA - Turski spasioci pronašli su 10 beživotnih tijela rudara koji su ostali zarobljeni u rudniku poslije poplave krajem oktobra, a potraga se nastavlja za još 8 rudara...Ukupno 18 rudara bilo je zarobljeno kada se dogodila poplava u rudniku uglja Ermenek, u južnom turskom regionu Karaman, prenela...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.