Prikupljanje pomoći za poplavljena područja u Hramu Svetog Nikole

Izvor: Aleksinac.net, 17.Maj.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljanje pomoći za poplavljena područja u Hramu Svetog Nikole

Na našu adresu stiglo je saopštenje Crkvene opštine aleksinačke

Poštovani parohijani,

Sa obzirom na vremenske nepogode koje su zadesile našu zemlju, moramo se solidarisati sa našom braćom u Hristu i priteći ljudima u nevolji.

Crkvena Opština Aleksinac, na nivou celog arhijerejskog namesništva aleksinačkog, prikupljaće pomoć u vidu nekvarljivih namirnica, ćebadi, vode, odeće....

Molimo sve parohijane da se hitno odazovu, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << bi što pre poslali pomoć najugroženijoj braći u Hristu.

U našem Bogomspasavanom Gradu Aleksincu, predviđenu pomoć možete predati svakoga dana u Hramu Svetog Oca Nikolaja dežurnom svešteniku do 21 čas.

Još jedanom molimo na ažurnost, kako bi pomoć što pre stigla do najugroženijih.

Uprava Hrama

foto: Miodrag Miladinović
Pogledaj vesti o: Poplave,   Slava Sveti Nikola

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.