Potop u Solunu: Ulice i kuće pod vodom, vozači zarobljeni

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potop u Solunu: Ulice i kuće pod vodom, vozači zarobljeni

Solun -- Obilne kiše izazvale su velike poplave Solunu, desetine kuća je poplavljeno, a dvojica motorista su bila zarobljena u potopljenim ulicama, prenose grčki mediji.

Vatrogasna služba primila je više od 150 poziva, a iz 17 kuća su morali da ispumpavaju vodu, prenosi Ekatimerini.

Tokom oluje u četvrtak uveče, službenici vatrogasne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službe evakuisali su sedmoro ljudi iz poplavljenih domova na podrucju Efkarpije.

Dvojica vozača su bila zarobljena u bujicama, a kako se navodi, jedan se sam izvukao iz poplave, dok je drugi zatražio pomoć policije.

Saobraćaj se u Solunu odvija usporeno, a bilo je i nekoliko sudara zbog klizavih puteva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Velike poplave u Solunu

Izvor: Blic, 20.Sep.2019

Obilne kiše izazvale su velike poplave Solunu, desetine kuća je poplavljeno, a dvojica motorista su bila zarobljena u potopljenim ulicama, prenose grčki mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.