Poplavljeno pet kuća u babušničkom selu Gorčinci, u prekidu i regionalni put

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Feb.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplavljeno pet kuća u babušničkom selu Gorčinci, u prekidu i regionalni put

U babušničkom selu Gorčinci usled naglog topljenja snega bujične vode reke Lužnice poplavile su pet kuća na izlazu iz sela.

U prekidu je i saobraćaj na regionalnom putu Pirot-Babušnica-Leskovac od danas popodne zbog izlivanja reke koja je poplavila kolovoz, potvrdili su za Pirotske vesti članovi Radio kluba Pirot iz Babušnice, koji su danas popodne alarmirali nadležne službe.

Reka Lužnica izlila se kod sela Gorčinci i u potpunosti poplavila kolovoz pa je saobraćajna policija zaustavila saobraćaj dok se ne smanji nivo vode i omogući normalno odvijanje saobraćaja na ovom putu.

Pirotske vesti
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.