Izvor: JUGpress.com, 21.Jan.2021, 19:22

Poplavljena domaćinstva iz gradskog budžeta dobiće po 100.000 dinara

VRANJE

Najugroženija domaćinstva koja su nedavno pretrpela štetu izlivanjem Južne Morave dobiće od grada Vranja finansijsku podršku u iznosu od po 100.000 dinara.

To je izjavio gradonačelnik prilikom obilaska sela Zlatokop koje je pogođeno poplavom.

Izlivanje Južne Morave iz korita nanelo je ogromnu štetu ne samo poljoprivrednom zemljištu, već i domaćinstvima u ovom, ali i drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << selima. Poplavljene su i površine u Vranjskoj Banji. Trenutno se radi na ispumpavanju vode, koja je na 760 hektara.

Na terenu je mehanizacija koja će biti angažovana na čišćenju kanala i sanaciju zemljišta i bedema, izjavio je za medije Milenković.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.