Izvor: B92, 06.Jan.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave u BiH zbog obilne kiše

Sarajevo -- Deo Sarajeva je poplavljen zbog obilne kiše proteklih dana a stanovnici sarajevskog naselja Osijek su potpuno izolovani.

Usled obilnih padavina na području opštine Čapljina u Hercegovini proglašen je prvi stepen odbrane od poplava. Najalarmantnije je na području parka prirode Hutovo blato u Hercegovini gde je nivo vode dosegao 472 centimetra.

Oružane snage BiH su zbog nevremena u najvišem su stepenu pripravnosti, a Predsedništvo BiH je odobrilo da budu angažovane, ako se proceni da je potrebno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplave u BiH zbog obilne kiše

Izvor: Blic, 06.Jan.2010

Deo Sarajeva je danas poplavljen zbog obilne kiše proteklih dana...Stanovnici sarajevskog naselja Osijek su potpuno izolovani. Usled obilnih padavina na području opštine Čapljina u Hercegovini proglašen je prvi stepen odbrane od poplava...Najalarmantnije je na području parka prirode Hutovo blato...

Nastavak na Blic...

Poplave u BiH zbog obilne kiše

Izvor: EMportal, 07.Jan.2010, 12:30

Deo Sarajeva je sinoć poplavljen zbog obilne kiše proteklih dana. Stanovnici sarajevskog naselja Osijek su potpuno izolovani.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.