Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave na Tajlandu: 23 mrtvih, šteta oko 300 miliona dolara

BANGKOK - U poplavama na sjeveru i istoku Tajlanda poginule su najmanje 23 osobe, dvije su nestale, a materijalna šteta procjenjuje se na 300 miliona dolara.

Deset provincija poplavljeno je usljed obilnih kiša koje su pogodile 721.500 ljudi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Poplave su zahvatile 1.554 kilometra kvadratna poljoprivrednog zemljišta na kojem se uzgaja pirinač. Najteže je pogođena provincija Nakon, oko 640 kilometara istočno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od Bangkoka, gdje je poginulo devetoro ljudi, a škole i radnje su i dalje zatvorene.

Premijer Prajut Čan Oča obišao je ugroženo stanovništvo u Sakon Nakonu i rekao da Vlada radi na velikom projektu koji će riješiti problem poplav
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U poplavama u Tajlandu stradale najmanje 23 osobe (VIDEO)

Izvor: Beta, 03.Avg.2017

U poplavama izazvanim obilnim padavinama na severu i istoku Tajlanda stradale su najmanje 23 osobe, dve su nestale, a procenjuje se da je pričinjena materijalna šteta od oko 300 miliona dolara.Poplavljena su područja u 10 provincija Tajlanda, čime je pogodjeno 721.500 ljudi, saopštilo je Ministarstvo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.