Poplave i na Kosovu

Izvor: Akter, 07.Mar.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave i na Kosovu

Kiše koje padaju izazvale su poplave u Peći na Kosovu i Metohiji, pa škole u ovom gradu danas nisu radile

U Peći je potopljen glavni gradski trg a kritične tačke su na još nekoliko lokacija u gradu zbog velikih količina kiše koja pada, prenose kosovski mediji.

U Peći je formiran i Krizni štab za vanredne situacije a poplagve su nastale jer trenutna infrastruktura nema kapoacitet apsorbuje ovoliko veliku količinu vode.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

POPLAVE I U METOHIJI: Glavni trg u Peći pod vodom, škole zatvorene

Izvor: Kurir, 07.Mar.2016

PEĆ - Kiše koje padaju izazvale su poplave u Peći na Kosovu i Metohiji, pa škole u ovom gradu danas nisu radile...U Peći je potopljen glavni gradski trg a kritične tačke su na još nekoliko lokacija u gradu zbog velikih količina kiše koja pada, prenose kosovski mediji.....U Peći je formiran...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.