Izvor: Blic, 11.Jan.2021, 14:22

Polovina teritorije opštine Doljevac noćas bila POD VODOM, zbog poplava evakuisana 23 meštana iz tri sela (FOTO)

Zbog izlivanja Jugbogdanovačke reke i nekoliko bujičnih potoka oko 60 kvadratnih kilometara teritorije opštine Doljevac noćas je bilo pod vodom, što je polovina njene ukupne površine, dok su evakuisane 23 osobe iz Šainovca, Šarlinca i Mekiša . U toku noći proglašena je vanredna situacija a celokupna mehanizacija i ljudstvo iz komunalnih preduzeća bilo je na terenu radi pravljenja odbrambenih nasipa.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplavljena polovina opštine Doljevac, evakuisana 23 stanovnika

Izvor: Beta, 11.Jan.2021

Izlivanje Jugbogdanovačke reke i bujičnih potoka doprinelo je tome da polovina opštine Doljevac bude poplavljena, a da 23 stanovnika bude evakuisano, saopštio je načelnik Nišavskog upravnog okruga Petar Babović. Prema njegovim rečima, "nezapamćena" poplava nije odnela nijedan ljudski život,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.