Opasnost- Poplavljena pijaca u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 24.Jun.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasnost- Poplavljena pijaca u Aleksincu

Današnji pljusak doveo je do poplava gotovo celog prostora aleksinačke pijace.

Vode je dubine desetak centimetara bila u 16 sati. Mnoge tezge su zahvaćene, a deo robe je poplavljen što će mnogim prodavcima naneti veliku štetu.

Ono što posebno predstavlja problem jeste informacija koju smo maločas dobili.

Naime po izveštaju Z.B. prodavca na pijaci, došlo je izlivanja i jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dela kanalizacionog sliva, tako da osim kišnice, u poplavljenom prostoru pliva i kanalizacija.

Navodim da je ovo za sada nezvanična informacija, ali je jako važno da se sve nadležne službe uključe i ispitaju ove navode, jer u slučaju da se izlila i kanalizacija, potrebno je pijacu zatvoriti na par dana i uraditi detaljnu zaštitu prostora od svih vrsta potencijalne zaraze.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Poplavljena pijaca u Aleksincu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jun.2014

Današnji pljusak doveo je do poplava gotovo celog prostora aleksinačke pijace.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.