Obrenovac: Počela obnova poplavljenih kuća

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrenovac: Počela obnova poplavljenih kuća

Tri meseca posle poplava koje su pogodile Srbiju, a pogotovo Obrenovac, počela je obnova porušenih kuća u tom gradu. U prvoj fazi vojska Srbije raščišćava ruševine, potom počinje izgradnja novih domova, a rok za završetak radova je 60 dana. Među onima koji čekaju na novu kuću je i porodica Ivanović koja poslednjih mesec i po živi u šatoru u sopstvenom dvorištu.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Vojska Srbije

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OBNOVA POPLAVLJENIH KUĆA: Ne mogu više da spavam u šatoru

Izvor: Kurir, 20.Avg.2014, 08:55

Rođendan mi je, a početak radova na mom domu je najlepši poklon, rekla je Slađana Ivanović iz Obrenovca, koja je sa suprugom i dva sina već tri meseca bez krova nad glavom..BEOGRAD - Rođendan mi je, a obnova moje kuće je najlepši poklon koji sam mogla da dobijem. Saznanje da ću opet imati krov...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.