Nove kuće moguće do jeseni

Izvor: Beta, 16.Jul.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove kuće moguće do jeseni

BEOGRAD, 16. jula 2014. (Beta) - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je u sredu u Skupštini Srbije da će donošenje Zakona o otklanjanju posledica majskih poplava u Srbiji omogućiti brzu obnovu pogodjenih područja.

Na početku rasprave o predlogu tog zakona, Mihajlović koja je i ministarka gradjevinarstva, infrastrukture i saobraćaja rekla je da će donošenje tog zakona ubrzati sve procedure i "omogućiti da svi gradjani kojima su porušene kuće mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da ih obnove do jeseni".

Iznela je da će biti izmenjen stav 2. člana 1. predloga tog zakona što će omogućiti da svih 126 opština, navedenih u Izveštaju Vlade Srbije o poplavi, bude obuhvaćeno budućim zakonom.

Po donošneju zakona Vlada će pripremiti državni program kroz koji će biti odredjeni kriterijumi i mere - sektorski i teritorijalno, za sanaciju u svim opštinama.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Zakon omogućava brzu obnovu pogođenih područja

Izvor: Studio B, 16.Jul.2014

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlovich rekla je u Skupštini Srbije da će donošenje Zakona o otklanjanju posledica majskih poplava u Srbiji omogućiti brzu obnovu pogođenih područja...Na početku rasprave o predlogu tog zakona, Mihajlovich je rekla da će donošenje tog zakona ubrzati sve...

Nastavak na Studio B...

Srbija do jeseni mora da sklopi aranžman sa MMF

Izvor: Beta, 16.Jul.2014

BEOGRAD, 16. jula 2014. (Beta) - Srbija mora do jeseni da sklopi trogodišnji aranžman s Medjunarodnim monetarnim fondom (MMF), jer je to od velikog značaja za održivost finansija Srbije, izjavila je u sredu potpredsednica vlade i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički...Udovički...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.