Neverovatan prizor iz Venecije: Grad se sprema za nove poplave, a žene do pojasa u vodi i bose koračaju do Luj Viton  radnji (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan prizor iz Venecije: Grad se sprema za nove poplave, a žene do pojasa u vodi i bose koračaju do "Luj Viton " radnji (FOTO)

I dok sve meteorološke službe najavljuju da će u nedelju opet doći do pogoršanja vremena, sa ulica Venecije stižu veoma zanimljive fotografije Turistima i stanovnicima Venecije ponovo je danas dozvoljeno da uđu na Trg Svetog Marka, dan nakon što je zatvoren zbog izuzetno visokog nivoa vode koja je preplavila grad.I dok sve meteorološke službe najavljuju da će u nedelju opet doći do pogoršanja vremena, sa ulica Venecije stižu veoma zanimljive fotografije koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << postale hit.Turisti, ali i stanovnici Veneci ne haju puno za poplavu, kada na primer, treba da se skokne do "Prade", "Luj Vitona", "Iv Sen Lorana" ili neke druge prestižne radnje. Gradonačelnik Venecije upozorava čitav svet da ovo što se dešava u njegovom gradu, da će zadesiti čitav svet, ali žene za to ne mare.Prosto je neverovatna želja kupaca da dođu do omiljene "krpice" posebno kada vidite fotografiju gde žena stoji u vodi do pojasa a u rukama drži kesu iz "Luj Vitona". Ne smetaju im ni slapovi vode koji nadiru iz radnji, čak na njihovim licima možete videti sreću.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.