Milatović o poplavi na aerodromu u Tivtu: Ovo je katastrofa

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 18:20

Milatović o poplavi na aerodromu u Tivtu: Ovo je katastrofa

Ovo je katastrofa, drugu reč nemam, izjavio je danas predsednik Crne Gore Jakov Milatović komentarišući informaciju da je tivatski aerodrom poplavljen.

On je istakao je da je ova situacija neprihvatljiva za Crnu Goru kao turističku zemlju.

"Ovo je katastrofa. Drugu reč nemam. Neodlučnost Vlade - i ove i onih pre ove - da se konačno donese odluka šta da se radi sa "Aerodromima Crne Gore" dovodi do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovakvog stanja, koje je neprihvatljivo za Crnu Goru kao turističku zemlju, napisao je Milatović na Fejsbuku.

On je dodao da smatra da bi nova vlada morala prioritetno da donese odluku o razvoju i ulaganju u aerodrome, da li kroz izdvajanja iz budžeta ili kroz neko strateško partnerstvo.

Na snimcima na društvenim mrežama, može se videti da je aerodrom u Tivtu poplavljen.

Crnogorski mediji su ranije javili da su ogromna količina kiše, jak vetar i udari groma, pričinili velike probleme u Tivtu. Krov zgrade terminala na Aerodromu Tivat je počeo da prokišnjava, a nevreme i udari gromova prouzrokovali su i probleme u napajanju električnim energijom, prenele su "Vijesti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILATOVIĆ LJUT ZBOG POPLAVA NA AERODROMU TIVAT: "Ovo je katastrofa, drugu reč nemam"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023

Krov zgrade terminala na Aerodromu Tivat je počeo da prokišnjava, a nevreme i udari gromova prouzrokovali su i probleme...Ovo je katastrofa, drugu reč nemam, izjavio je danas predsednik Crne Gore Jakov Milatović komentarišući informaciju da je tivatski aerodrom poplavljen usled obilnih padavina...On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.