MILATOVIĆ LJUT ZBOG POPLAVA NA AERODROMU TIVAT: Ovo je katastrofa, drugu reč nemam

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 18:43

MILATOVIĆ LJUT ZBOG POPLAVA NA AERODROMU TIVAT: "Ovo je katastrofa, drugu reč nemam"

Krov zgrade terminala na Aerodromu Tivat je počeo da prokišnjava, a nevreme i udari gromova prouzrokovali su i probleme.

Ovo je katastrofa, drugu reč nemam, izjavio je danas predsednik Crne Gore Jakov Milatović komentarišući informaciju da je tivatski aerodrom poplavljen usled obilnih padavina.

On je istakao je da je ova situacija neprihvatljiva za Crnu Goru kao turističku zemlju.

"Ovo je katastrofa. Drugu reč nemam. Neodlučnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vlade - i ove i onih pre ove - da se konačno donese odluka šta da se radi sa "Aerodromima Crne Gore" dovodi do ovakvog stanja, koje je neprihvatljivo za Crnu Goru kao turističku zemlju - napisao je Milatović na Fejsbuku.

On je dodao da smatra da bi nova vlada morala prioritetno da donese odluku o razvoju i ulaganju u aerodrome, da li kroz izdvajanja iz budžeta ili kroz neko strateško partnerstvo.

Na snimcima na društvenim mrežama, može se videti da je aerodrom u Tivtu poplavljen.

Crnogorski mediji su ranije javili da su ogromna količina kiše, jak vetar i udari groma, pričinili velike probleme u Tivtu.

Krov zgrade terminala na Aerodromu Tivat je počeo da prokišnjava, a nevreme i udari gromova prouzrokovali su i probleme u napajanju električnim energijom. 
Pogledaj vesti o: Poplave u Crnoj Gori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.