Marić: Još se ne isključuje mogućnost  bujičnih poplava

Izvor: Blic, 27.Maj.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Još se ne isključuje mogućnost bujičnih poplava

Tokom noći nije bilo značajnih promena vodostaja na rekama, ali je tim za vanredne situcije u pripravnosti kako bi se reagovalo ako bude većih problema, izjavio je danas načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

Marić je kazao da je noć protekla mirno i da nije bilo opasnosti od bujičnih poplava.

Timovi sektora za vanredne situacije su na svim ugroženim područjima jer se još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uvek zbog najavljenih kiša ne može isključiti mogućnost da dođe do bujičnih poplava, dodao je on.

Područja u opasnosti od poplava su uglavnom na jugu Srbije, tačnije područije Leskovca, Svrljiga, Gadžinog Hana, zatim i okolina Bora, Loznice i Zaječara.

Marić je kazao da su u ta mesta upućeni timovi za spasavanje, kako bi se, ako dođe do većih poplava, ukazala pomoć stanovništvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć bez promena vodostaja, ekipe u pripravnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2012

BEOGRAD -..Tokom noći nije bilo značajnih promena vodostaja na rekama, ali je tim za vanredne situacije u pripravnosti kako bi se reagovalo ako bude većih problema, izjavio je danas načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić...Marić je Tanjugu kazao da je noć protekla mirno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Marić: Tokom noći bez promena vodostaja reka

Izvor: Studio B, 27.Maj.2012

Tokom noći nije bilo značajnih promena vodostaja na rekama, ali je tim za vanredne situcije u pripravnosti, izjavio je načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić...Marić je Tanjugu kazao da je noć protekla mirno i da nije bilo opasnosti od bujičnih poplava. Timovi sektora...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.