Lepa Brena: Poplave probudile ružna sećanja

Izvor: Prva.rs, 27.Maj.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Poplave probudile ružna sećanja

"Prosto me ova situacija podsetila na mnoge zemljotrese koji su nas zadesili od kad sam se rodila i druge katastrofe. Najdivnija stvar je što se ljudi dobrog srca odazivaju da pomognu.", rekla je pevačica za današnji Exkluziv.

Kaže da smo kao narod, već godinama, naviknuti na patnju i nedaće. Zasmetalo joj je što su neke javne ličnosti iskoristile ovu situaciju kako bi što više promovisale svoju humanost. Veliku pomoć Ugroženom narodu u Srbiji pružio je i Breninin venčani kum, bivši rumunski teniser Jan Tirjak.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Tenis

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suze zbog poplava na licu Dragane Mirković

Izvor: Prva.rs, 27.Maj.2014

"Ja nisam prvo mogla da zamislim da su to prizori odavde, apsolutno neverovatno.", rekla je pevačica za današnji Exkluziv...Prvih nekoliko dana slala je humanitarnu pomoć iz Beča.Nije mogla da živi mirno dok njen narod pati, pa je sve vreme bila u kontaktu sa ljudima kojima je poplava nanela veliku...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.