Kritično u sokobanjskim selima, bujične vode nose puteve, poplavljeni podrumi (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jun.2023, 14:02

Kritično u sokobanjskim selima, bujične vode nose puteve, poplavljeni podrumi (FOTO)

U Sokobanji i okolnim selima sitacija je kritična, nakon obilnih padavina koje su prošle noći zadesile ovu opštinu.

U selu Nikolinac bujični potoci odneli su delove puteva, strujni dalekovodi takođe su u opsnosti od rušenja.

Podrumi u pojedinim domaćinstvima su poplavljeni, a meštani se sami snalaze kako znaju. Kažu da do njih još uvek nije stigla potrebna pomoć.

Sa druge strane >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << iz opštine Sokobanja kažu da je na poziv predsednika opštine Sokobanja Miodraga Nikolića i njegovog zamenika Vladimira Milovanovića, direktor RSHC Filatov Jevgenij je sa svojim timom gde je najugroženije u Sokobanji učestvovao u otklanjanju posledica od poplava toplotnim pumpama i aparatima za brzo sušenje.

Oni pozivaju meštane da se obrate za potrebnu pomoć.

"Mehanizacija je i dalje u Sokobanji i pozivamo građane koji imaju potrebe za istim da se obrate Štabu za vanredne situacije", dodaju iz opštine.

Kontakt osoba: Milan 0648560739

Ili mejlom na info@opstinasokobanja.com sa naznakom za Štab za vanredne situacije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.