Izvor: Blic, 28.Jun.2023, 11:28

INVAZIJA GLODARA I INSEKATA NAKON POPLAVA U toku hitna deratizacija i dezinsekcija, meštani strahuju od zaraznih bolesti

Nakon poplava koje su ih zadesile početkom meseca meštani sada, ali sa pravom, strahuju od invazije glodara i insekata kojima pogoduje zemljište natopljeno vodom. U dragačevskom kraju u opštini Lučani posle sanacije štete pristupilo se deratizaciji, dezinsekciji i zaprašivanju komaraca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sledi invazija glodara i insekata nakon poplava: Hitno se vrši deratizacija i dezinsekcija

Izvor: B92, 28.Jun.2023

Nakon poplava koje su ih zadesile početkom meseca meštani sada, ali sa pravom, strahuju od invazije glodara i insekata kojima pogoduje zemjište natopljeno vodom. U dragačevskom kraju u opštini Lučani posle sanacije štete pristupilo se deratizaciji, dezinsekciji i zaprašivanju komaraca.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.