Hoti najavio formiranje fonda za prevazilaženje posledica poplava

Izvor: Beta, 11.Jan.2021, 18:45

Hoti najavio formiranje fonda za prevazilaženje posledica poplava

Premijer Kosova Avdulah Hoti posetio je danas područja koja su pretrpela najveću štetu od poplava i najavio mogućnost formiranja posebnog fonda za pomoć u prevazilaženju tih posledica."Dobro je što nismo imali ljudske žrtve, to je glavno. Velika šteta nanesena je privatnom vlasništvu. Bezbednosne snage Kosova pružile su izvanrednu pomoć u evakuaciji i privremenom smeštaju nekih gradjana u Djakovici, posebno na aerodromu Djakovica, ali i na drugim mestima", rekao je Hoti.Hoti je tokom posete selu Dobroševce u opštini Glogovac, čiji je deo blokiran zbog teških oštećenja na mostu, rekao da u Situacionom centru, koji je deo njegovog kabineta, 24 sata pomno prate situaciju sa poplavama u većini kosovskih opština, koju ocenjuju vrlo ozbiljnom.Sa premijerom su u poseti tom selu i drugim delovima Kosova bio i ministar odbrane Anton Ćuni.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hoti najavio formiranje fonda za prevazilaženje posledica poplava

Izvor: Danas, 11.Jan.2021

Premijer Kosova Avdulah Hoti posetio je danas područja koja su pretrpela najveću štetu od poplava i najavio mogućnost formiranja posebnog fonda za pomoć u prevazilaženju tih posledica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.