HEMOFARM DOBITNIK GLAVNE NAGRADE VIRTUS ZA FILANTROPIJU

Izvor: Beta OMS, 28.Mar.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEMOFARM DOBITNIK GLAVNE NAGRADE VIRTUS ZA FILANTROPIJU

Beograd, 28. mart 2015. – Kompanija Hemofarm dobitnik je ovogodišnje glavne nagrade Virtus za filantropiju. Hemofarm i Hemofarm fondacija ovo prestižno priznanje osvojili su u kategoriji posebnog doprinosa na nacionalnom nivou na polju korporativne odgovornost u 2014. godini tokom koje su podržali čak 128 projekata vrednih više od 108 miliona dinara: Pomoć je upućivana poplavljenim područjima, zdravstvu, kulturi, deci, socijalno ugroženima, talentima i najboljim studentima.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Nagrada Virtus za Hemofarm

Izvor: Akter, 28.Mar.2015

Fondacija Trag dodelila je danas ovogodišnje nagrade za filantropiju, a glavna nagrada za doprinos na nacionalnom nivou pripala je kompaniji Hemofarm, koja širom Srbije sprovodi kampanju "Svim srcem", pomažući zdravstvenim institucijama i drugima kojima je pomoć potrebna..Izvršna direktorka Fondacije...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.