Frka na Ostrvu: Veliko nevreme odlaže utakmice na Boksing dej (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frka na Ostrvu: Veliko nevreme odlaže utakmice na Boksing dej (VIDEO)

Već 16 mečeva u svim rangovima otkazano je zbog padavina. Premijerligaši za sada po rasporedu

Boksing dej kolo u svim rangovima engleskog fudbala trebalo je da bude istinski spektakl za publiku, ali umesto toga desili su se otkazi. Čak 16 utakmica u svim rangovima od Premijer lige do Konferencije već je otkazano zbog velikih padavina i poplava koje su one izazvale.

Kako javljaju britanski mediji problema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ima i u Stouku gde gostuje Mančester Junajted, jer su padavine ogromne pa će, iako se meč igra u dnevnom terminu od 13.45 časova, i reflektori biti upaljeni.

Zbog padavina je već otkazan jedan od derbija Čempionšipa u Blekburnu gde je od 16 časova trebalo da gostuje lider Midlzbro, a prava poplava je u Viganu, gde je otkazan veliki derbi Lige 1 (treće lige) u kojem je domaćin u istom terminu trebalo da dočeka Šefild Junajted.

U trećoj ligi je čak pet mečeva otkazano, u četvrtoj četiri, a u Konferenciji šest…

GAME OFF: Areas surrounding the stadium also flooding. #wafc pic.twitter.com/HhKi7iwqea

Iako su pojedini mečevi otkazani, većina utakmica biće odigrana danas, a OVDE pogledajte sve kvote za specifično kolo u Engleskoj.

Takođe, podsećamo vas da mnoge mečeve današnjeg Boksing deja možete odigrati i u okviru ponude TROSTRUKI SUPERPAR po nešto većim kvotama nego u osnovnoj ponudi.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.