Džejms Blant pozvao na pružanje pomoći Srbiji

Izvor: B92, 17.Maj.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Blant pozvao na pružanje pomoći Srbiji

Podršku i poziv za pomoć stanovništvu pogođenom u poplavama u Srbiji uputili su na društvenim mrežama britanski pevač Džejms Blant i pisac Toni Parsons.

Blant, koji je devedesetih godina služio na Kosovu u okviru međunarodnih vojnih snaga, podelio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa brojem žiro računa na koji se može uplatiti pomoć ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su ugroženi poplavama.

On je poručio da su njegove "misli sa stanovnicima Srbije u ovom teškom trenutku".

"Mislima sam uz puno mojih prijatelja koje imam u Srbiji koji pate u ovom teškom trenutku", napisao je Parsons, koji je više puta boravio u Srbiji, na Tviteru.

Čuveni britanski pisac postavio je na svoj Tviter nalog fotografije iz poplavljenih područja u Srbiji i BiH, kao i brojeve žiro računa na koje može da se uplati pomoć.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džejms Blant pozvao na pružanje pomoći Srbiji

Izvor: B92, 17.Maj.2014

Podršku i poziv za pomoć stanovništvu pogođenom u poplavama u Srbiji uputili su na društvenim mrežama britanski pevač Džejms Blant i pisac Toni Parsons...Blant, koji je devedesetih godina služio na Kosovu u okviru međunarodnih vojnih snaga, podelio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.