DENIZ DEJM SE OGLASILA IZ SLOVENIJE - Objavila potresne fotografije poplava u svom rodnom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 08:14

DENIZ DEJM SE OGLASILA IZ SLOVENIJE - Objavila potresne fotografije poplava u svom rodnom mestu

Tužni prizori!

Bivša učesnica Zadruge iz Slovenije, Deniz Dejm, nestala je iz medija i povukla se iz javnosti nakon učešća u rijaliti programu.

Međutim, redovno se oglašava na svom Instagram profilu, a sada je objavila i potresnu fotografiju iz Slovenije, koju su zadesile velike poplave zbog nevremena.

Podsetimo, jako nevreme zahvatilo je noćas Sloveniju i, prema izveštajima lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medija, poplavljena su brojna mesta. Stotine vatrogasaca i pripadnika drugih hitnih službi su na terenu, a svuda se čuju sirene koje upozoravaju na opasnost.

Prema podacima Uprave za zaštitu i spasavanje, u poslednjih 12 sati zabeleženo je više od 1.000 incidenata, a u pomoć su ljudima pritekli vatrogasci iz 168 vatrogasnih jedinica.

Na mestima gde su putevi poplavljeni vrši se evakuacija ljudi helikopterima.

Deniz se oglasila objavivši fotografiju poplava u Sloveniji:

Ona je na fotografiji dodala i slomljeno srce te napisala da se nalazi u Soveniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.