Crveni krst obezbedio pomoć za poplavljena područja

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni krst obezbedio pomoć za poplavljena područja

Beograd -- Za stanovništvo pogođeno poplavama na području Čačka, Gornjeg Milanovca, Lučana, Trstenika i Kraljeva, Crveni krst Srbije obezbedio je pomoć.

Pomoć se sastoji od pet rezervoara za vodu od po 1.500 litara, 82 sušilice za unutrašnje zidove kuća i 260 bidona za vodu od 20 litara, navodi se u saopštenju Crvenog krsta.

Članovi Nacionalnog tima za delovanje u nesrećama Crvenog krsta Srbije otići će u Lučane kako bi u narednim danima sa Crvenim krstom u tom gradu sa Opštinskim štabom za vanredne situacije radili na proceni potreba ugroženih lica i aktiviranju sušilica u domaćinstvima gde se ukaže potreba.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Trstenik

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crveni Krst uputio pomoć ugrožženom stanovništvu

Izvor: Blic, 06.Jun.2019

Crveni krst Srbije uputio je danas pomoć za stanovništvo pogođeno poplavama na području Kraljeva, Lučana, Gornjeg Milanovca, Čačka i Trstenika, saopštila je ta organizacija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.