Izvor: Blic, 06.Nov.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora na udaru NEVIĐENE OLUJE: Reke se izlivaju, saobraćaj paralisan, mostovi poplavljeni, kruzeri ne mogu u zaliv (FOTO, VIDEO)

Nove padavine u Crnoj Gori donele su probleme građanima širom zemlje - reke su se izlile, poplavljene su kuće i kafići, saobraćaj je otežan, a spasioci su na terenu i imaju veliki broj intervencija.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI IZ CRNE GORE: Reke se izlile, kuće poplavljene, bujice urušile nasipe i mostove! Najgore u Nikšiću, Kolašinu i Herceg Novom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Nov.2019

Nove padavine donele su probleme građanima širom Crne Gore. Kiša koja od utorka pada na području Nikšića pravi velike muke meštanima Gornjeg polja, Miločana, Mokra Njive, a loša situacija je u Župi i na Vitalcu.

Nastavak na Kurir...

Haos u Crnoj Gori: Izlile se reke, poplavljene kuće, saobraćaj otežan, kruzeri ne mogu u luku

Izvor: B92, 07.Nov.2019, 01:10

Podgorica -- Nove padavine u Crnoj Gori donele nove probleme širom zemlje - reke su se izlile, poplavljene su kuće i kafići, saobraćaj je otežan, a spasioci su na terenu...Zbog loše meteorološke situacije u Nikšiću ponovo je zatvoren saobraćaj preko Mokre Njive, a najkritičnije je u Gornjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.