CEV: Evropska odbojkaška porodica je uz Srbiju

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Maj.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEV: Evropska odbojkaška porodica je uz Srbiju

Predsednik Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) Andre Mejer uputio je pismo podrške nacionalnom savezu Srbije zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile zemlju.
(FOTO: OSS)
Mejer je u pismu adresiranom na predsednika Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandra Boričića naveo da je CEV „sa dubokom tugom i brigom” slušao o prirodnim katastrofama koje su zadesile Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, kao i da je ta organizacija „potpuno svesna” sadašnjih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ali i budućih teškoća.
Budite uvereni da je CEV i celokupna evropska odbojkaška porodica, uz vas, a posebno uz sve one koji su pogođeni ovom prirodnom katastrofom. Učinićemo sve što možemo kako bismo vam obezbedili svu neophodnu pomoć i podršku u ovim teškim vremenima kako bi se svi vratili svakodnevnom životu i kako bi se obnovila uništena infrastruktura zarad bolje budućnosti – navodi se u pismu.
Mejer je napisao da svi u CEV-u „izuzeno cene pouzdanu saradnju” tokom godina, kao i sve što OSS radi za razvoj odbojke.
U ime Evropske odbojkaške porodice, želeli bismo da vam prenesemo izraze našeg najiskrenijeg i najdubljeg saosećanja sa svima koji su pogođeni ovim poplavama i istovremeno vam nudimo našu pomoć i podršku u ovoj tragičnoj situaciji. Stojimo vam na raspolaganju za dalji dogovor oko svih konkretnih akcija koje su pred nama – naveo je Mejer.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CEV: Celokupna odbojkaška porodica je uz vas

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2014

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) uputila je Odbojkaškom savezu Srbije pismo podrške povodom katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju. "CEV je u potpunosti svesna teškoća sa kojima se, zbog ove katastrofe, vaša federacija suočava i sa kojima se može suočavati u bliskoj budućnosti....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.