Aleksić: Vlast da odgovara jer nije radila na prevenciji od poplava

Izvor: Danas, 03.Jun.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: Vlast da odgovara jer nije radila na prevenciji od poplava

Prvi potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić upitao je danas vlast šta je u prethodnih pet godina, od katastrofalnih poplava 2014. godine, učinila na zaštiti od poplava i zašto nije sprovela Nacionalni program upravljanja rizikom od elementarnih nepogoda. Članak Aleksić: Vlast da odgovara jer nije radila na prevenciji od poplava se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna stranka Trstenik: Trstenička vlast da odgovara građanima

Izvor: Danas, 03.Jun.2019

Opština Trstenik danas je proglasila vanrednu situaciju usled ogromnih poplava, poplavljena su domaćinstva, a šteta načinjena na poljoprivrednim imanjima je ogromna i tek će se procenjivati. Članak Narodna stranka Trstenik: Trstenička vlast da odgovara građanima se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.