VATRENI PRSTEN 14.oktobra udara BEZ milosti! Ovo je dan kada se Sunce transformiše u MRAČNU KUGLU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 13:14

"VATRENI PRSTEN" 14.oktobra udara BEZ milosti! Ovo je dan kada se Sunce transformiše u MRAČNU KUGLU

Pred nama je jesenja sezona pomračenja, druga u 2023. godini. Pomračenje Sunca u Vagi desiće se 14. oktobra, a pomračenje Meseca u znaku Bika 28.

U noći između 14. i 15. oktobra stiže uzbudljiv astronomski fenomen koji ima značajan uticaj u astrološkom smislu.

Pomračenje Sunca, odnosno solarna eklipsa ovog oktobra će biti prstenasta, što znači da ćemo oko Meseca videti Sunce poput vatrenog prstena koji ga okružuje. Ovakva vrsta pomračenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veoma retka, a astrolozi navode da upravo ovakvo pomračenje donosi i najveće promene svim znacima horoskopa.

- U subotu nas dočekuje solarna eklipsa u znaku Vage, što će doneti preokrete u polju odnosa. Kako eklipsa ima uticaj i do šest meseci, može se dogoditi promena već u naredne dve nedelje, ali svakako u narednih par meseci imaćete posla u raščišćavanju svih svojih emotivnih i poslovnih odnosa.

Ovaj dan donosi dosta izazova, prenaglašene emocije i reakcije, pa su već istog dana izvesni sukobi i svađe. Pokušajte da se distancirate od konflikata, i ukoliko je moguće odložite razgovore za neki drugi dan.

Dolazite do izvesnih informacija, vesti u vezi neke osobe, ali su prisutne i prilike za razgovore, kraća putovanja i dogovora. Ukoliko dobijete neku ponudu, poziv ili informaciju baš ovog dana uzmite je u razmatranje. Donosićete odluke u vezi jednog ili više odnosa u narednom periodu - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca,   Pomračenje sunca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.