Šta nam donosi potpuno pomračenje Sunca 2024? Prekidi, nesporazumi i novi početak

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Apr.2024, 12:32

Šta nam donosi potpuno pomračenje Sunca 2024? Prekidi, nesporazumi i novi početak

Pomračenje Sunca 2024. dogodiće se 8. aprila, a njegove ćemo uticaje osećati nedeljama nakon  toga. Šta nam ono donosi? Dok svi pričaju o pomračenju Sunca, možda se pitate, šta je pomračenje? Ili, šta ovo znači astrološki? Ne brinite, tu smo – ovo je kompletan vodič kroz predstojeću sezonu pomračenja. Kako dolazi do pomračenja Sunca? Pomračenja nastaju kada se Sunce, Mesec i Zemlja poravnaju. Način na koji se oni poređaju može izazvati dve vrste pomračenja: pomračenje Meseca ili pomračenje Sunca. Pomračenje Sunca se dešava kada Mesec prolazi između Zemlje i Sunca, blokirajući naš pogled na barem deo Sunca ili na celu zvezdu. Ovoga puta, u ponedeljak, nad Amerikom će se dogoditi potpuno pomračenje i trajaće...
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca,   Pomračenje sunca

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Sveštenik otkriva, BLIŽI SE SUDNJI DAN - 8.april i POMRAČENJE je poslednje UPOZORENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2024

Potpuno pomračenje Sunca, odnosno savršeno poravnanje Zemlje, Meseca i Sunca desiće se 8. aprila. Poklonici ovog proročanstva čvrsto veruju da će se pre strašnog suda Sunce pretvoriti u tamu, a Mesec u krv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.