Izvor: Blic, 31.Mar.2024, 19:54

"OČEKUJE SE PORAST MOŽDANIH I SRČANIH UDARA" Neurolog objasnio kako promena sata utiče na naše zdravlje: "Remeti nas u 3 ASPEKTA, ovaj je POSEBNO OPASAN"

Pomeranje sata na letnje i zimsko računanje vremena se i te kako odražava na naše zdravlje i to u tri aspekta, istakao je doktor Aleksa Pejović. On kaže da uzrok ovim problemima treba tražiti u nespavanju, kao i da je jako važno držati se rutine sa odlaskom u krevet i ustajanjem ujutru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pomerili smo SAT UNAPRED, a to ostavlja najveće POSLEDICE NA OVAJ ORGAN, praktično ga "šokira" - tvrdi doktor! EVO ko mora da se pazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2024

Niko ne bi mogao ni pomisliti da ovako "banalna" stvar može imati toliko uticaja na čovekovo zdravlje, međutim naše zdravlje zavisi od mnogo različitih faktora, kako unutrašnjih, tako i spoljašnjih, a pomeranje sata posebno utiče na jedan organ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.