Zlatiborski okrug: 27 novozaraženih u Priboju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2020, 15:31

Zlatiborski okrug: 27 novozaraženih u Priboju

Od prethodnog izveštaja Zavoda za javno zdravlje Užice do danas potvrđeno je 27 novih slučajeva pozitivnih na virus korona na teritoriji Zlatiborskog okruga i to svi u Priboju.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 2.518 slučajeva infekcije korona virusom na teritoriji Zlatiborskog okruga, saopštio je Zavod.

Od ukupnog broja zaraženih, 826 je registrovano u Užicu, 314 u Požegi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 246 u Priboju, 196 u Arilju, 191 u Prijepolju, 189 u Bajinoj Bašti, 166 u Novoj Varoši, 164 u Sjenici, 160 u Čajetini i 66 u Kosjeriću.

Prema podacima Zavoda, sa teritorije Zlatiborskog okruga, od početka epidemije, od posledica virusa korona preminule su 64 osobe i to iz Užica 13, Požege sedam, Priboja 15, Arilja četiri, Prijepolja pet, Bajine Bašte dve, Nove Varoši šest, Sjenice sedam, Čajetine tri i Kosjerića dve.

Podunavski okrug: 2 novozaražena; Braničevski: Bez novih slučajeva

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Podunavskom okrugu registrovana su dva nova slučaja pozitivna na virus korona, dok u Braničevskom okrugu nema novozaraženih.

Kako je saopštila direktorka Zavoda Ana Jovanović, dva nova slučaja registrovana su u Smederevu, pa je tako sada od početka epidemije u tom gradu zabeleženo ukupno 641 slučaj pozitivan na virus korona.

U ostalim opštinama Podunavskog okruga, Smederevskoj Palanci i Velikoj Plani nema novoregistrovanih slučajeva, pa je tako ukupan broj zaraženih u te dve opštine 343, odnosno 179.

U Braničevskom okrugu, od početka epidemije do danas zabeleženo je ukupno 637 pozitivnih na virus korona i to u Požarevcu 302, Petrovcu na Mlavi 194, Malom Crniću 10, Kučevu 34, Žagubici 24, Žabarima 17, Golupcu 14, Velikom Gradištu 42.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priboj novo žarište

Izvor: Danas, 28.Avg.2020, 08:37

Na području Zlatiborskog okruga je potvrđeno 27 novih slučajeva infekcije korona virusom i svi su iz Priboja. Od početka epidemije, u toj opštini je inficirano 246, a preminulo je 15 osoba, što je najveći broj smrtnih ishoda u Zlatiborskom okrugu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.