Koronavirus ušao u dom za stare u Srbiji, hitno prebačeni u bolnicu

Izvor: B92, 27.Avg.2020, 15:18

Koronavirus ušao u dom za stare u Srbiji, hitno prebačeni u bolnicu

Priboj -- Koronavirus ušao je u dom za stare "Terza Eta" u Priboju i juče je potvrđeno 11 zaraženih slučajeva, saznaje agencija RINA.

"U užičku bolnicu u toku dana primljeno je sedam pacijenata iz te ustanove. Radi se o starijim osobama i intenzivno će se pratiti njihovo zdravstveno stanje. Zdravstveni centar u Užicu spreman je da primi sve pacijente, imamo dovoljno opreme, kao i osposobljen kadar", rekla je za Rinu Danijela Vasiljević, PR užičke bolnice.

Na teritoriji Zlatiborskog okruga danas je potvrđeno 27 slučajeva zaraze, a svi inficirani su iz Priboja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatiborski okrug: 27 novozaraženih u Priboju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2020

Od prethodnog izveštaja Zavoda za javno zdravlje Užice do danas potvrđeno je 27 novih slučajeva pozitivnih na virus korona na teritoriji Zlatiborskog okruga i to svi u Priboju...Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 2.518 slučajeva infekcije korona virusom na teritoriji Zlatiborskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Niko iz pribojskog Doma za stare nije priključen na respirator: U užičkoj bolnici 23 pacijenta, u Priboju četvoro

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 12:32

Svi zaraženi korisnici Doma za stare u Priboju su stabilno i za sada nisu životno ugroženi..- Na odeljenju pribojske bolnice trenutno su hospitalizovana četiri pacijenta sa srednje teškom kliničkom slikom, a ostali pacijenti prebačeni su u užičku bolnicu. Broj zaraženih danas je povećan za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.