Izvor: Blic, 15.Okt.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra obilazi Koridor10 i gradove na jugu Srbije

Vlada Srbije sutra nastavlja zasedanje u Nišu obilaskom radova na Koridoru 10 i posetom više gradova na jugu Srbije.

Premijer Aleksandar Vučić obići će radove na izgradnji deonice Caričina dolina-Vladičin Han, na južnom kraku Koridora 10, potom će obići Fabriku "“Alfa Plam"” u Vranju i centar grada, a zatim otvoriti i radove na kolektoru.

Vučić će obići i bušotinu kineske firme za istraživanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Betek”, za izgradnju geotermalne centrale, a u zgusnuom rasporedu je i poseta Vladičinom Hanu, gde će premijer obići Kompaniju “Teklas” i otvoriti novu fiskulturnu salu u Osnovnoj školi "“Sveti Sava"”.

Premijer će potom položiti kamen temeljac za fiskulutrnu salu u Osnovnoj školi “"Jovan Jovanović Zmaj"” u Surdulici i obići radove na izgradnji nove hale Kompanije "“Alfa Plam"” u toj opštini.

Predsednik Vlade će zatim u Nišu prisustvovati prezentaciji Policijske uprave Niš na otvorenom, nakon koje će biti održan sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i rukovodiocima organizacionih jedinica PU Niš i predstavnicima lokalne samouprave.

Pročitajte još:

Agenda ministara je, takođe, popunjena, pa će tako Stefanović posetiti policijsku stanicu u Bujanovcu i Policijsku upravu u Vranju, kao i Srpsko-Ruski humanitarni centar u Nišu.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, koja će sa Vučićem proveriti kako teku radovi na Koridoru 10, obići će i Ražanj, gde će razgovarati sa predsednikom Opštine Dobricom Stojkovićem o razvoju infrastrukture.

Ministar prosvete Mladen Šarčević, takođe, će obići opštine na jugu Srbije - Bujanovac, Vranje, Vladičin Han i Surdulicu, gde će posetiti obrazovne institucije.

Ministar odbrane će posetiti opštinu Preševo.

Vlada Srbije će u Nišu zasedati ukupno sedam dana, a sutra je peti dan od kada je taj grad njeno sedište.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer: Koridor 10 završavamo dogodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2016, 05:23

Premijer Aleksandar Vučić najavio je danas da će Koridor 10 sledeće godine biti kompletno završen, te da će Srbija krajem 2017. imati više kilometara autoputa od Hrvatske...Vučić je prilikom obilaska radova na izgradnji deonice Caričina Dolina-Vladičin Han, na Koridoru 10, rekao da će država...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić na ŠETALIŠTU oko podneva

Izvor: OkRadio.rs, 16.Okt.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić u nedelju se nalazi u poseti Vranju i jugu Srbije. Vučić u Vranje dolazi u 10:30 časova, a njegova poseta počinje obilaskom "Alfa Plama". Posle toga, po satnici posete oko 11:35 časova Vučić dolazi na šetalište, gde će imati susret sa građanima. Već ...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.