Vučić o povećanju penzija i plata: Ne želimo da dobijamo političke poene

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o povećanju penzija i plata: Ne želimo da dobijamo političke poene

"Na godišnjicu usvajanja zakona i radu RS i godinu dana od kada smo krenuli u suštinske reforme, treba da vidimo šta smo uradili i sta nismo i šta moramo da uradimo", rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić koji danas održava konferenciju za novinare, na kojoj govorii o aktuelnim ekonomskim temama.

"Deficit nakon sedam meseci je 25 milijadri dinara. Imali smo suficit o u julu u skladu sa planom. Zbog kamata koje plaćamo imamo ovako mali deficit", rekao je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je dodao da smo dosli smo u situaciju da krenemo sa u avgistu sa plan povećanja prenzija ui plata u javnim sektoru,

"Naša ideja je da ne bude onliko koliko fiskali deo dozvoljava. Tražićemo manje povećanje. Ne želimo da dobijamo političke poene", rekao je Vučić.

Konferencija će biti održana u Vladi Srbije u 10 sati.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o povećanju plata i penzija: Ja sam veći MMF od MMF-a

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

"Na godišnjicu usvajanja zakona o radu republike Srbije i godinu dana od kada smo krenuli u suštinske reforme, treba da vidimo šta smo uradili, šta nismo i šta moramo da uradimo", rekao je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić koji danas održava konferenciju za novinare na kojoj govorii o...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.