Vučić: U četvrtak počinje kampanja Budućnost Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: U četvrtak počinje kampanja "Budućnost Srbije"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u četvrtak započeti kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

"Moja želja je bila, a razgovarao sam i sa premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i 4 na Kosovu i Metohiji", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je on u intervjuu za Hepi TV.

Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti, dodao je predsednik Srbije.

Kako kaže, krenuće se od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deoputa kroz Grdeličku klisuru, ali radićemo i na izgradnji jeftinih stanova.

"Uz syubvencije države, verujem da ćemo moći da ponudimo kvadrat za 400 evra u Vranju, da ljudi ostanu da žive", rekao je Vučić.

Kako kaže, očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šat ih tišti, da pokažemo koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su koatrastrofalnom stanju bili.

Krajem aprila odluka o velikoj investiciji

Vučić je izjavio da se dobro odvijaju pregovori sa jednom velikom stranom kompanijom koja bi mogla da ima najveću investiciju u Srbiji i da odluku o tome očekuje krajem aprila.

Vučić je rekao da je danas dobio izveštaj o tome i da smo trenutno broj jedan u pregovorima u odnosu na druge dve zemlje, članice EU, iz centralne i istočne Evrope.

Predsednik je rekao da bi velika fabrka mogla da bude izgrađen u jednom od dva grada - u Pomoravlju i Šumadiji.

"To bi bila velika investicija i krajem aprila očekujem odluku", naveo je Vučić i naglasio da bi ta investicija bila značajna za celu Srbiju pošto bi ta kompanija izvozila iz fabrike u Srbiji godišnje oko 4,5 milijarde evra.

Dodao je da su tu za nas ogromni brojevi i da bismo napravili veliki posao ako bismo uspeli da dovedemo tog investitora u našu zemlju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija mora da sačuva svoje nacionalne interese

Izvor: RTS, 04.Feb.2019

Srbija mora da sačuva svoje nacionalne interese – do sada smo to uspevali, a nadam se da ćemo i ubuduće, poručio je predsednik Aleksandar Vučić, napomenuvši da spoljni pritisci imaju veliki uticaj na našu zemlju. Ističe da će učiniti sve što nije ponižavanje Srbije, kako bi sprečio...

Nastavak na RTS...

BUDUĆNOST SRBIJE polazi sa juga: Vučić polaže kamen temeljac u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 05.Feb.2019, 10:50

Vranje - Najnoviju kampanju pod nazivom "Budućnost Srbije", predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeće iz Pčinjskog okruga Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u četvrtak započeti kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Predsednik Vučić na Instagramu najavio kompanju Budućnost Srbije

Izvor: Beta, 05.Feb.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je na Instagramu svoju kampanju Budućnost Srbije, uz sliku na kojoj pokazuje na neka mesta na jugu Srbije koja će posetiti.Vučić je, gostujući u ponedeljak na TV Hepi, rekao da kampanju počinje u četvrtak, 7. februara, i da namerava da obidje 29 okruga...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.