Vučić: Opozicija će se smiriti čim se dočepa skupštinskog restorana

Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Opozicija će se smiriti čim se dočepa skupštinskog restorana

Ćerajte mene, al nemojte da rasterujete Srbe s Kosova i da ih terate u grobove i govorite da njihovi glasovi nisu validni. Sve se svodi na to da opozicija želi sitne privilegije, da ručaju u skupštinskom restoranu i imaju skupštinske plate. Smririće se čim na silu pređu cenzus, dočepaju se skupštinskog restorana i malo u skupštini viknu - rekao je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su danas Operativni centar Ministarstva odbrane, gde su zajedno sa pripadnicima Vojske Srbije doručkovali i čestitali im Uskrs.

"Zahvalan sam svim ovim ljudima koji doprinose bezbednosti i stabilnosti Srbije. Naći ćemo više novca za razvoj uslova u kojima naši vojnici rade. Bićemo sve snažniji i sve jači i to je jasna poruka svima kojima padne na pamet da napadnu Srbiju", poručio je premijer Vučić.

On je dodao da će država nastaviti da ulaže u fabrike.

"Pokrećemo novu fabriku municije u Uzićima, pomoći ćemo Zastavu u Kragujevcu. Zahvaljujući vojnicima, inženjerima i srpskoj pameti možemo da idemo u korak sa svetom", zaključio je on.

Centar su obišli i ministri odbrane i unutrašnjih poslova Zoran Đorđević i Nebojša Stefanović, kao i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.

Vučić, Dodik i Diković su imali sastanak zatvoren za javnost, a potom su se, u skladu sa tradicijom, tucali jajima.

Pobednik je bio Vučić, a objasnio je da se u odabiru pobedničkog jajeta rukovodio savetom koji mu je svojevremeno dala baba, rekavši da je najjače jaje ono koje je najsvetlije.

Dodik je primetio da mu je to treći put kako gubi od srpskog premijera.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ćerajte me, u redu je, ali nećete rušiti krhku demokratiju

Izvor: RTS, 01.Maj.2016

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da građani ne treba da brinu, da će se nakon ponovljenih izbora u sredu sve znati, te da je uveren da će sve biti u redu kada opozicija pod pritiskom "ugura" još jednu stranku u parlament i dočepa se skupštinskih privilegija. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.