Vranje: Hospitalizovano 105 kovid pacijenata, na kiseoniku 58

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 11:20

Vranje: Hospitalizovano 105 kovid pacijenata, na kiseoniku 58

U kovid bolnicama u Vranju trenutno je hospitalizovano 117 pacijenata, od kojih je kod 105 laboratorijski potvrđen virus korona, kod koliko je i dijagnostifikovana upala pluća, saopštio je Štab za vanredne situacije grada Vranja.

Na kiseoniku je 58 pacijenata, a u prethodna 24 časa na bolnicko lečenje primljeno je sedam pacijenata, dok je otpušteno 10. U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obavljeno je 160 pregleda, od kojih 47 prvih.

Uzorkovana je krv kod 84 pacijenta i urađeno je 56 rendgenskih snimaka pluća. Urađen je jedan brzi, pet PCR i 64 antigenska testa, od kojih je 20 pozitivno.

Dijagnostifikovana je bronhopneumonija kod sedam pacijenata.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZC Vranje: Hospitalizovano još 7 kovid pacijenata, na kiseoniku 58

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jan.2021

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 160 pregleda, od kojih 47 prvih. Uzorkovana je krv kod 84 pacijenta i sačinjeno 56 RTG pluća.    Urađen je jedan brzi, 5 PCR i 64 antigenska testa, od kojih је 20 pozitivno.    Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 7 pacijenata.   U...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.